Et drømme teater

Et drømme teater må være et teater med en fantastisk scene, stor sal, med både plass til de alminnelige og fiffen. Et drømme teater har mange flotte skuespillere, med sufflører og kulissemakere. Det har også de mest spektakulære kulisser i alle verdens farger og fasonger. Det har en akustikk som gjør at publikummet får frysninger på både hender og tær. Drømmenes teater er en regnbue, hvor man finner skatten til slutt.

Med forestillinger som alltid ender bra, med fantastisk musikk og sang. Der publikum er fra seg av begeistring og applauderer “encore, encore” gjennom hele seansen. Drømmet-eater er der hvor de absolutt beste prestasjonene blir framført, og hvor virkelighet og fantasi ikke kan skilles fra hverandre.

Teater for drømmende

Mens et teater for drømmende er for mennesker som kan drømme seg tilbake til Oldtidens Roma, med gladiatorer, hester med vogn og pisker som flyr. Spetakkel og svetten som renner. Solen står på sitt høyeste, og varmen er uutholdelig. Sverd som klinger mot hverandre, muskuløse mannskropper som er arrete og blødende. På tronen sitter en kronet prins med en silke-kappe, hans utkårende og sine vakter. Et teater med retorikk og fargesprakende effekter, ritualer og tradisjonelle klesplagg.

Fra himmelen ses en gribb som sirkler over arenaen, og under dunster det av død. Det er de elendiges skjebne.

Et senario fra en annen verden

Tilbake i virkeligheten forsvinner man plutselig inn i en abstrakt dimensjon med lydeffekter og et lysshow man aldri har sett maken til. Laserstråler farer over scenen mens ballettdanserne utfører spektakulære bevegelser i merkelige kostymer. Publikum er i ekstase, og følger intenst med når musikken endrer rytme og takt. Aldri før har disse lydene nådd øre-kanalene, i et spetakkel av lyd og lys. Nye effekter legges til før alt blir stille. Alt går fra det lyseste lys, til det mørkeste svart. Alt er stille, 5 sekunder, så 10. Et minutt går, før applausen står i taket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *